رحیم امامی رکابزن تیم پیشگامان در این مرحله با کسب مدال طلا به مقام نخست رسید و عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. در این مرحله صمد پور سیدی از تیم پتروشیمی دوم شد و حسین عسگری دیگر دوچرخه سوار پیشگامان به مقام سوم دست یافت.
همچنین رامین مهربانی و امیر زرگری دیگر دوچرخه سواران تیم پیشگامان در جایگاه چهارم و پنجم این مرحله قرار گرفتند.
بدین ترتیب در مجموع تیمی تا پایان مرحله پنجم تور ژاپن،تیم دوچرخه سواری پیشگامان صدرنشین شد و پتروشیمی تبریز و نماینده نیوزلند مقام دوم و سوم را کسب کردند.
در مجموع کوهستان نیز رحیم امامی از پیشگامان به مقام اول و رکابزنانی از ایتالیا و آفریقا به مقام های دوم و سوم دست پیدا نمودند.
در مجموع انفرادی کل تور صمد پور سیدی از تیم پتروشیمی اول ، رحیم امامی از پیشگامان دوم و حسین عسگری و امیر زرگری از پیشگامان به مقام های سوم و چهارم دست پیدا نمودند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 13,مه,2025